DERİN’İN DOĞUM GÜNÜ & SAKLIKÖY

Doğum Günü Cupcake ve Pasta Kulesi

Resim Kodu: BR – 001.357

Saklıköy şu yer yüzünde en ama en sevdiğim yerlerden biridir. Bu böyle iken Saklıköy’ün sahibi Hakan Bey ve Aslı Hanım ile kurabiyeler ve güzel kızlarının doğumu vasıtası ile tanışmıştım. Atların, yeşilliğin, medeniyetin ve ailesinden gelen zerafetin içine doğan şanslı Derin 1 yaşına basarken kendisine “doğal olarak” atlı kurabiyeleri , cupcakeleri ve pastayı hazırladım.

Hakan Bey ve Aslı Hanım, size buradan bir kez daha sevgiler =)

Zeynep

Doğum Günü Cupcake ve Pasta Kulesi

Resim Kodu: BR – 001.356

Doğum Günü Cupcake ve Pasta Kulesi

Resim Kodu: BR – 001.355

YORUMLAR

  1. Yetenek Pastalarınızda çok güzel hayat buluyor . Sevgiler

  2. inanılmaz güzeller nasıl bir sevgi ve emek karşılığında ortaya çıkmışlar? ellerinize emeğinize sağlık…

  3. Zeynep Hanım,

    Bütün pastalarınız çok çok güzel ama bu bir başka olmuş :) Yaptığınız atı uzun bir süre önce Instagram’da da görmüştüm, nerde kullanacaksınız diye merak ediyordum. Bugün görme fırsatı oldu :)
    Tek kelimeyle mükemmel bir pasta ve mükemmel bir sunum. Şık, asil, kaliteli ve inanılmaz derecede şirin :) Ellerinize sağlık.

  4. Zeynep hanım yine muhteşem işlere imzanızı atmışsınız…kocama duyrulur ,bende isterim doğumgünümde böyle pastalar:)

SEN DE YORUM YAZ

*