ziyaretçi defteri

Mutlu Dükkan hakk?nda görü? ve önerilerinizi ziyaretçi defterimize girebilirsiniz.

YORUMLAR

  1. benim daha çok pastalarınız dikkatimi çekti :) pastalarınızın tasarımları son derece harika :) başarılar dilerim. harika işler çıkartıyorsunuz.

  2. Sevgi dedi ki

    Bende bu kurabiyelerden sipariş vermek istiyorum fakat nasıl sipariş verebiliceğim hakkında bir bilgi bulamadım. Yardımcı olur musunuz lütfen?

  3. esra yanarateş dedi ki

    çok çook güzel herşey,ellerinize sağlık,kursunuzda bulunmak çok isterdim sevgiler :)

  4. Emine Aydın dedi ki

    Tek kelimeyle bayıldımm dile getirilecek herşey mükemmel bir şekilde yeteneğiniz sayesinde bu kadar güzel ortaya çıkarılır. Kursunuza katılarak inşallah sizinle bu güzellikleri yaşamak isterim. Ellerinize sağlık başarılar diliyorum…

  5. başarılarınızın devamını dilerim teşekkürler.

  6. merhaba bende yaptırmak istiyorum ama yerınızı adresınızı bulamadım acaba bana yardımcı olurmusunuz olursanız cok sevınırım :)

  7. irem dedi ki

    Zeynep hanım 2 gunde bir deli gibi sayfanızda eserlerinize bakıyorum,bu işe nasıl basladıgını okuyorum,içim umut doluyor sizin izinizdeyim siz benim hayal ettiğimi şuan yaşıyorsunuz,yazarken bile gözlerim doluyor inşallah bende sizin gibi bu alanda başarılı olurum,hayallerimi gerçekleştirebilirim.
    yolunuz açık olsun:)

  8. elif dedi ki

    merhabalar kurabiye kursunuza katılmak istiyorum ekim ayı programınız hakkında bilgi alabilirmiyim ve ücret hakkında..

  9. Ceren Baran dedi ki

    Merhabalar Zeynep Hanım,

    Tesadüfen gördüm sitenizi ve iyiki de görmüşüm. Prof. pastacılık ve ekmekçilik eğitimime başlamadan önce yaptıklarınız sayesinde daha çok motive oldum. Dilerim birgün sizinle tanışabilir sohbet edebilirim. Resimlerinizden anlaşılıyorki siz de pastalarınız gibi tatlı ve sıcak bir insansınız. Herşey gönlünüzce olsun. Elimden geldiğince sizi takip edicem…

    Başarılar dilerim…

  10. Özellikle kurslarınız ve bu çalışmaları türkiyede sunmanızdan dolayı, gerek sektör adına gerekse yenilikler adına teşekkürlerimizi sunmaktayız. Çalışmalarınızı yakınan takip etmekteyim ve bundan büyük keyif almaktayım. Çalarılarınızın devamını dilerim

  11. Duru dedi ki

    cok güzel pastalar ve cupcakeler var çok tesekkürler

  12. Bugün o kadar güzel bir geçirdik teşekkürler. Güler yüzünüz , sıcaklığınız sanki yıllardır tanıdığımız bir arkadasımız gibiydiniz . Kendi evimizde gibi cok rahattik . Sayenizde kurabiye yapmayı da öğrendik . Kolay bir is gibi görünüyordu ama cok zor zahmetliymis . Isiniz cok zormus gönül vermek gerek . Hiç sıkılmadan bir kaç kere anlatmak yüzünüzden tebessümün eksik olması . Daha neler anlatabilirim unutamayacagimiz bir gün geçirdik tekrar teşekkürler

  13. Yeliz dedi ki

    Her baktığımda sanki bi masal alemine dalıyorum, hayran kalıyorum her birine tek tek. Masalsı, muhteşem, tarif edemiycem güzellikte her biri. Bi gün kursunuza gelip sizinle tanışmak dileğiyle. Sevgiler:)

    Yeni kurabiyeci Yeliz :))

  14. pelin diler dedi ki

    size olan hayranlığımı anlatacak kelimeler henüz türetilmedi sanırım, sizin yerinizde olmayı okadar isterdim ki!!! elinize, yüreğinize sağlık.. sevgiler…

  15. Feyza Kaymaz dedi ki

    Merhabalar Zeynep Hn.
    Uzun zamandır bu kadar güzel görseli ve tatları olan bir site incelememiştim. Ellerinize ve yüreğinize sağlık. Muhteşem ve bence Türkiye standartlarının çok üstünde bir sanatçısınız.
    Sevgilerimle
    Feyza

  16. Özge Buse ÖZTÜRK dedi ki

    Merhaba Zeynep Hanım :))

    Heyecanla beklediğim kurabiye kursuna nihayet dün katılabildim :)) Öncelikle güleryüzünüz, samimiyetiniz ve herşeyden önemlisi bizi evinizde ağırlayıp birbirinden güzel kurabiyeleri yapma şansı verdiğiniz için çok teşekkür ederim…

    Yaptığım kurabiyeleri yemeye ve yedirmeye kıyamadığım için o muhteşem lezzeti sadece anlatmakla yetiniyorum :)) Eşim”sen bu kadar mutlu olacaksan her hafta git bu kursa ” dedi :))

    Başarılarınızın daim olması ve en kısa zamanda pasta kursunda görüşebilmek ümidiyle….
    Sevgiyle kalın :))

  17. Tugce Uslu dedi ki

    Zeynep Hanım Merhaba..

    Eski yazılarınıza döndüm de 2009’da verdiğiniz bazı pratik yemek ve tatlı tarifleri varmış. Arada sıra yeni tarifler paylaşsanız ne güzeeeel olur:)

    • damla dedi ki

      Mrb =)
      Bende eski yazılarınıza baktım Tuğçe hanıma katılıyorum.Yeni tarifler verirseniz çok seviniriz…

  18. Hem lezzet hem de sanat ürünü bunlar.
    Muhteşemler… Daha geniş kitlelerin bu tatlara ulaşmasını diliyorum…

  19. Tuzun dedi ki

    Zeynep hn mrh,
    oğlumuz Demir için yapmış olduğunuz doğumgünü pastası tam istediğim gibi olmuş. Yaratıcılığınız ve emeğinize çok teşekkür ederim beni mahcup etmediniz. Sizi takip etmeye devam edeceğim.

  20. havva dedi ki

    sayfanızdaki opera binsıydı dikkatimi çeken.sdneyle ve oranın atmosferiyle yazdıklarınıza katılmamak imkansız.ablam sdneyde yaşayan biri ve şuanda annem ve babamda orada.ordaki insanların yüzlerindeki huzurdan memnuniyet ifadesinden bahsettiler bana henüz gitmeme rağmen bir sıcaklık duymadım desem yalan olur,türkiyede böyle durumlara hasret kaldığımız için midir bilmem.neyse şuanda akşam üstü 6 civarı olmalı orda umarım güzel vakit geçirirsiniz.yaptıklarınız çok başarılı,insan gördükçe kolları sıvayıp mutfağa girmek istiyor:) kendimi düşünemiyorum bile ya neyse :) kendinize çok iyi bakın bundan sonra takipçinizim :)

  21. merhaba zynepcimm,
    Pastalar, kurabiyeler, tatlılar, şekerler eminim senin kadar tatlıdır görmek nasip olmadı:)
    Erkek arkadaşım için bir pasta yaptırmak istiyorum bu koddaki pasta çok hoşuma gitti fiyatlarını göremedim bana bilgi verirsen çok sevinirim (BR – 001.264). Ellerine sağlık iyi çalışmalar.

  22. ece ersoy dedi ki

    çok güzel bir emeğiniz var ortada gerçekten hayran kalarak sabaha kadar ne kadar varsa herbirine bakabilirim.. ben izmirde üniversite okuyorum. ve boş zamanlarımda bu şekilde kurslara gitmeyi çok arzu ediyorum…izmirde şube gibi bir yeriniz var mı ya da bu kurslardan yararlanabileceğim başka adreslerin varlığını biliyor musunuz? kolay gelsin… emeğinize sağlık..

  23. kübra dedi ki

    merhaba kurabiyeleriniz gerçekten çok güzell ama fiyatlarını da keşke yanında yazsanız çok güzel olurrr ;)) çünkü ben en fazla 8 – 10 tane sıparış vermek ıstıyorum ve hepsıde bırbırınden farklı sekıllerde olsun ıstıyorum. bana geri dönerseniz çok sevinirim

  24. Sebahat dedi ki

    Merhabalar,

    arkadaslarin da dedigi gibi bu pastalara kurabiyeler bakmanin tadi baska biryerde alinmiyor.
    Yurtdisinda oldugum icin okadar üzülüyordum ki kurslara katilamiyorum diye, ama sonunda
    staj icin istanbula gelecegim insallah ve hayalim gercek olacaak:) Bu fotograflara, ortaya cikan
    sanat eserlerine bakmak insana nekadar mutluluk veriyor, ne büyük güzelliklere sebep oluyorsunuz
    anlatamam. Tek kelimeyle muhtesemm. Hatta nekadar dogru yaptigim bilmiyorum ama burdanda itiraf etmis olayim, en cok sevdigim kurabiye ve pasta fotograflarinizi bilgisayarimda arka plan olarak kullaniyorm bilgisayar acilir acilmaz mutlu oluyorum yüzümde bir gülümseme oluyo:) ders calisirken moral oluyo:) Güzelliklerin devamini dilerim!
    Sevgilerimle

  25. merhaba zeynep..uzun zamandan beri sayfana girip bakıyorum…çok ama çok beğeniyorum,pastaların kurabiyelerin çok muntazam belli çok titiz çalışyorsun üstelik çok zevklisin.bende çok yeni sayılırım mutfakta değil ama şekerhamuruyla yeni tanıştım inanılmaz keyif alıyorum arkadaşlarımın teşvikleriyle kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum( ben hollandada yaşamış biriyim) wiltonun hollandaki kursuna gitmeyi düşünüyorum.seni izlemeye devam edeceğim.sevgiler….alimece

  26. Selam Zeynep,

    Kurabiye kursuna katılan şanslı kişilerden birisiyim:) Hala her gün girip bloga bakıyorum, doyamadım:)

    Sevgiler

  27. surekli bakmak istiyorum ve herkese gostermekten kendimi alamiyorum! bu kadar guzellerini hic bir yerde gormedim!
    binlerce tebrikler!

    sevgiler
    zeynep :)

  28. ayşen solmaz yıldırım dedi ki

    merhabalar zeynep hanım;

    gerçekten siteden kendimi ayıramıyorum sanki yapışıp kaldım herkese hediye yaptırmka istiyorum bundan ama tabiki bu mumkun degil çokta ama eşime aileme mutlaka ben zeynep abla demeyi tercih ediyorum çünkü çok sevimli bir abla sıcaklıgında bana öle geliyor zeynep ablacım herşey harika cidden bayıldım bende aslında pastacıyım ama artık meslegimi yapamıyorum senin gibi böyle bir yer açmayı çok isterdim ama senin kadar başarılı olamazdım bence bu sanat çok iyi resim yapma gibi bişey seni çok öptüm başarılarının devamını dilerim inş istanbula geldigimde sana ugramadan geçmek istemiyorum…

  29. Bilge Taskara dedi ki

    Zeynep, muhteşemler…
    Ellerine, yüreğine, aklına sağlık…

  30. sevim dedi ki

    Öncelikle saattin şuan çoktan gece yarısını geçtiğini söylemeden geçemicem :)
    peki neden kurabiyelere bakıyorum nerden geldim bu siteye ilgiç oldu aslında erkek arkadaşım için doğum günü hediyesi ararken sitelerde buraya gelmişim iyiki gelmişim elleriniz dert görmesin çok çok güzeller hepsi olsa hepsinden tadardım :)))
    FİYATLARI KONUSUNDA MERAKTA KALMADIM DEĞİL AMA :p

  31. Merhaba,
    Bloğunuzun adından ürünlerinize kadar herşey o kadar güzel ki! Yaratıcı,sıradışı,farklı,esprili…İnsan kendisine anlatılan hikayeyi kurabiyelere nasıl bukadar güzel yansıtabilir?Tanrının Lütfu işte:)
    Hakkımda yazınızda dahi kendinizi anlatış şekliniz çok hoş.İnsanın yüreğinin güzelliği hem yüzüne hem de işinine yansır.Siz de o değerli insanlardansınız.
    Ben şeker hamuruyla tanışalı henüz 3 ay oldu.İzinizden gelmeye çalışan birçok kişiden biriyim.Sizi çok ama çok tebrik ediyorum yolunuz daha da açık olsun .bir gün tanışmak dileğimle sevgiler

  32. Kullandığınız renkler, aksesuarlar o kadar güzel, o kadar hoş ki, un şeker ve yumurta kullanılarak sanat eseri ortaya çıkarma şeklinize hayran kaldım.

    Sevgiler

  33. tsayan dedi ki

    merhabalar,
    öncelikle gerçekten sizi canı gönülden tebrik ediyorum. sizin gibi bir çalışma arkadaşım olmasını o kadar çook isterdim ki anlatamam… el beceriniz ve hayal gücünüz benim size hayran olmamı sağladı.. ben kimmiyim… kendi çapında el becerisi olduğunu düşünen tabii sizin kadar olmasa da, yaptıklarından ufak da olsa bir gelir kaydeden :) bide çalışan bir anneyim : )
    sizin sayfanızı gördüm ve aklıma ilk gelen şeyleri size yazmak istedim…
    bundan sonra sayfanızdayım : )))
    hepsine bakamadım bile…
    tekrar tebrik ediyorum sizi.
    sevgiler.

  34. Aylin dedi ki

    Zeynep hanim, hayraninizim!

    O kadar cok zamandan beri bu tur cupcakeslerden ariyorum, mubarek butun Hollandayi gezdim bulamadim. Tek tek sanat eseri ya!

    Uluslararasi kargo’da olmaz tabii :( Turkiyeye geldigimde sizin cupcakeslerden istiyorum!

    Basarilarinizin devamini dilerim,

    Saglicakla kalin!

    Aylin

  35. EMINE dedi ki

    Merhabalar,

    Sizin bir seyler üretme çabaniza hayran kaldim. Insanlara evde kendi baslarina bir seyler yapabileceklerini ve bunu ticarete dökebileceklerini fazlasiyla kanitliyosunuz. Bunun icin sizi ve esinizi tebrik ederim!! :)
    Bu arada siteniz ve kurabiyeleriniz tek kelime ile harika! Kardesimle resimlere baktikça icimiz gitti :))
    Dunyanin öbür ucundan size basarilarinizin devamini diliyoruz..
    Saglicakla kalin..

  36. Duygu Demircioglu dedi ki

    Zeynep hanım,

    Bi süredir sitenizi takip ediyorum, burada hersey cok tatlı :) Anneme anneler günü hediyesi olarak sizin hazırladıgınız kurabiyelerden siparis vermiştim. Annem tam anlamıyla bayıldı, evin her köşesinde poz verdi kavanozuyla cektik :) Hem tadı hem de görüntüsü süper! Sürekli yemek istiyoruz ama bir yandan da hemen bitmesin istiyoruz. İkilemde kaldık :D

    Ellerinize saglık, nefis olmus! Cok cok tesekkurler :D

  37. kurabiye canavarıııı dedi ki

    Zeynep Hanım sitenize bayıldımmm.Harika bu kadar şirin içten samimi bir siteye daha önce hiç rastlamadım.Aslında bende böyle bir siteye sahip olmak çok isterdim.Benim size minik bi sorum olucak yaklaşık 2 ay sonra halamın minik kızı dünyaya gelicek bende ona doğum hediyesi ve minik bebeğimizi ziyarete gelenler için ellerimle özel kurabiyeler yapmak istiyorum ancak kurabiyeleri süslmek için üstünde bulunan renkli renkli sekerleri nerde bulabilirim acaba yada kendim yapabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim.
    Başarınızın devamını dilerim Sevgilerimle :))

  38. Zehra dedi ki

    Burada herşey çook tatlı (: ..
    Tesadüfen karşılaştığım bloğunuzla yoğun,yorucu geçen günün ardından her sanat* eserinize baktıkça keyiflendim,renklendim,hepsi harika..Artık takipçinizim..:)
    Her gününüz burası kadar renkli ve mutlu geçsin,sevgiler..:)

  39. Gülçin Örs dedi ki

    Tek kelime ile mükemmel!
    Ellerinize ve o kocaman yüreğinize sağlık Zeynep hanım

    Sevgi ile…
    Gülçin Örs

  40. Sumeyye dedi ki

    Zeynep hanimcimm bayildim ellerinize saglik hepsi mukemmel malzemeleri temin edebilecegim bi yer tavsiye edebilir misiniz bana

  41. tevfik fikret dedi ki

    selam zeynep, kurabiyelerini yaklaşık 2 ay önce yeme fırsatı ya da tanışma fırsatım oldu. o kadar çok beğendim ki harikasın. çok hamarat oılduğun belli canım :D ellerine sağlık. çok başarılısın. aynen devam. bu arada siteni de çok sevdim. senin ve kurabiyelerin kadar tatlı olmuş. kendine iyi bak….

  42. Zehra- Aysin dedi ki

    Zeynep Hanım merhaba :))

    Biz 2 kurabiye canavarı olarakk kurabiyelerini çok sevdikk :) ellerinize sağlık
    Eminim görünüşleri kadar tatlarıda çok güzeldir.
    Sevgiler :)

  43. Seda Kaya dedi ki

    Zeynep Hanım Merhaba,

    Tesadüf eseri tanıdım bloğunuzu ama o gün bugündür hep takipteydim. Sonunda ben de sizin yaptığınız güzellikleri yakından görmek ve tatmak fırsatı buldum. Kızımız Beril’in aramıza gelişini dostlarımızla paylaşırken sizin yarattığınız şık ve ve lezzetli Fortune Cookies’leri ikram etmek bizim için ayrı bir zevk oldu. Açıkça söylemek gerekirse en çok rağbeti ve beğeniyi Cookiler buldu. Tekrar ellerinize sağlık. Çok teşekkür ederiz.

    Sevgilerimizle,

    Beril-Seda-Zafer KAYA

    • Seda Hanım merhaba, çok çok zarifsiniz, yazdıklarınıza ne derece mutlu oldum bilemezsiniz. Size ve tüm ailenize mutluluk diliyorum. Minik bebeğinize öpücükler =)

  44. aslı kök dedi ki

    sevgili zeynep,
    sizinle tanışamadık ama ben derin kök ün annesi aslı:)eşim hakanla tanıştınız.fakat tüm aile sizin kurabiyeleriniz vesilesi ile tanıma fırsatı buldu sizi..
    gerçekten coook güzellerdi.atlı ve nallı tasarımlar da cok şık ve sevimliidi..
    burada görmürüm sandım ama henüz yüklememişsinz heralde..
    sizi köyümüzde bir kurabiye günü yapmaya da bekliyoruz..
    sevgilerrrr
    saklıköyden aslı ve hakan kök

    • Aslı Hanım Saklıköy’e muhakkak geleceğiz eşimle (zaten çok seviyorum ve bahane arıyorum: ) ve sizinle birebir tanışmanın keyfini yaşayacağız. Beğenmeniz beni çok sevindirdi, en kısa zamanda çok farklı bebek kurabiyelerinizi sitede paylaşacağım : )

  45. CEREN MUSLU dedi ki

    Zeynepcim, eşinin de senin de elinize sağlık. Harika olmuş bence. Tam yeri, tam zamanı…

    Herşey gönlünce, kurabiyelerin kadar güzel ve keyif verici olsun. Yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsun.. :))

    Siteni facebookta paylaştım hemen sana sormadan :o)

    Sevgiler <3

  46. Elif Öktem dedi ki

    Zeynep Hanımcım;
    yaptığınız iş, sadece bir iş değil bence… Sanat yapıyorsunuz diyebilirim. Blogunuzu ilk açıldığı günden beri takip ediyor, heyecanla yeni ürünleri izliyorum. Artık o kadar bağımlılık yaptı ki; PC de Favorites e ekledim, hergün bir kez mutalak ziyaret ediyorum. Baktıkça içim açılıyor adeta :)))

    Bu işte sizi tek geçerim, üstünüze tanımam Zeyney Hanım… Herkese ısrarla tavsiye ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyor; sizi sevgiyle kucaklıyorum… Mutlu Dükkan’dan inşallah bebeğime verecğim ilk siparişe kadar sizi dikkatle takip ediyor olacağım :)))

    • Elif Hanım merhaba, ama ben ağlarım =) Nasıl güzel yazmışsınız ! Sonsuz teşekkürler, çok çok cicisiniz = ) Her zaman sizi buralarda görmek dileğiyle, sevgiler.

  47. Merhaba Zeynepcigim…merhaba Mutlu Dükkan…nereye gidersen git, hangi adrese yönelirsen yönel ben arkandan takipcinim…yarattigin güzellikleri keyifle coook uzun yillar izlemek dilegiyle,sevgilerimi birakiyorum yeni sayfana…basarilarinin devamini diliyorum…sevgilerimle

    • Zehra’cım sen birtanesin ! Yolun buralara düşmüyor mu hiç, tanışsak yüzyüze?

      • Zeynepcigim bende seninle tanismayi cok isterim,haftaya Ist.´a ucuyorum. IKi hafta
        TR´deyim yani… Istanbula da gelecegim …bircok arkadasimla görüsme planlarim var. Istersen Tel.ini mail at bana…ararim…cok isterim seninle bir kahve keyfi yapmayi…sevgilerimle

  48. Ebru dedi ki

    Selamlar,
    Yeni blogunuz harika olmuş, duzen super! ;)
    Kurabiyeleriniz gibi sevimli, renkli bakmaya doyamadıgımız hos bir blog hayırlı ugurlu olsun dileklerimle,
    sevgiler.. :)

    • Merhaba sevgili Ebru, yorumun eşimin en sevdiği yorum oldu : ) Çok teşekkürler güzel dileklerine : ))

      • Ebru dedi ki

        Rica ederim bende eşinize ve size teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için :)
        Blogunuza rastladığımdan bu yana hergün, ‘Mutlu Dükkanı’ gezebilmek,
        acaba bugun neler var diyebilmek, yaptığınız sanat harikalarını bir grafik tasarımcı olarak görebilmek benim için ayrı bir mutluluk! :)
        iyiki varsınız, sevgiler. :)

  49. Zeynepcim, hayırlı olsun. Yine çok şirin bir site olmuş. Herşey gönlünce olsun…

  50. ASLI dedi ki

    Zeynep Hanım,

    Yeni siteniz hayırlı olsun… Ferah ve sıcacaık görünüyor… Kurslarınıza katılacağım..

    Görüşmek üzere…

  51. Pelin dedi ki

    Zeynepcim yeni siten hayırlı olsun, herşey yine her zamanki gibi harika görünüyor.

    Öpücükler : )

  52. Pelin Dilsiz dedi ki

    Zeynepcigim ve sicacik Mutlu Dukkan,

    Ziyaretci defterine ilk yorumu yazmak bana nasip oldu ya, daha da birsey istemem :) Blogun hayirli olsun, her zaman icin takipcinim..

    Benim soz torenimde en az benim kadar heyecanlanip, benim kadar ozendin. Bana hazirladigin kurabiyelerin herbiri tek tek sanat eseri. Herkes bayildi, sayende cok guzel gecti sozum. Ayrica tum kurabiyeler birer birer paketlenip harika bir sunumla ulasti elime. Gorunen o ki, daha cok rahatsiz edecegiz seni, isteklerimiz bitmeyecek :) Ama yapacak birsey yok, kurabiyeler cupcake’ler harika..

SEN DE YORUM YAZ

*