sık sorulanlar

• Ürünleriniz ev yapımı mı?
İnternet sitemizde görmüş olduğunuz her bir ürün Zeynep Yümlü tarafından tek tek özenle tasarlanmakta ve yaratılmaktadır. Yoğun emek ve el işçiliği gerektiren bu ürünler daha sonra Zeynep Yümlü’nün Gayrettepe’de bulunan atölyesinin mutfağında büyük titizlikle hazırlanmaktadır.

• Kullandığınız malzemeler yenilebilir mi?
Ürünlerimiz tamamıyla yenilebilir malzemelerden hazırlanmaktadır.

• Kullandığınız malzemeler ne kadar kaliteli?
Mutlu Dükkan olarak sizlere görünüşleri kadar tatları da güzel ürünler sunmayı hedeflemekteyiz. Bu nedenle, ürünlerimizin yapımında kullanılan un, şeker, tereyağı, çikolata ve benzeri malzemeler evlerimizde tükettiğimiz gibi en kaliteli markalar arasından seçilmektedir. Süslemede kullanılan malzemeler ise çoğunlukla yurtdışından temin edilmekte olup gıda süslemede uzman dünyaca ünlü firmaların ürünleri tercih edilmektedir.

• Ürünlerin lezzetleri konusunda bilgi verebilir misiniz?
Kurabiyelerde genellikle yoğun vanilya aroması kullanılmaktadır. Ancak, arzu edildiği takdirde tarçın aroması da eklenebilmektedir. Pasta ve cupcake’lerin içeriği oldukça yoğun çikolatalı brownie kekler ile bu keklerin içine enjekte edilen Belçika çikolatalı bitter ganaj’dan oluşmaktadır. Çikolata sevmeyenler için vanilyalı cupcake seçeneğimiz de mevcuttur.

• Nasıl sipariş verebilirim?
Siparişler sadece e-mail yoluyla kabul edilmektedir. Siteden beğenmiş olduğunuz bir modeli seçebilir veya kendinize özel bir tasarım hazırlanmasını isteyebilirsiniz.

• Özel tasarım ürünlerin detaylarını size nasıl iletebilirim?
Ürün detaylarını size göndereceğimiz Sipariş Formu’na girerek e-mail yoluyla bize ulaştırabilirsiniz. Ancak bu bilgilerin mümkün olduğunca kısa ve öz şekilde aktarılmasını rica ediyoruz.

• Sizi ziyaret edip ürünlerinizi görebilir miyim?
Tüm ürünler sipariş üstüne hazırlanıp taze bir şekilde sahiplerine teslim edilmektedir, bu yüzden hazırda ürün örnekleri bulunmayıp, pek çoğunun fotoğrafı internet sitemizde yayınlanmaktadır. Bu nedenle, Mutlu Dükkan’ı ziyaret edip ürünleri görerek sipariş vermeniz maalesef mümkün değildir. Ancak ziyaretinizi tanışma veya model belirleme amacıyla gerçekleştirmenizden memnuniyet duyarız.

• Siparişimi ne kadar zaman önce vermeliyim?
Siparişinizi adresinize ulaşmasını istediğiniz tarihten en az 1-2 hafta önce kesinleştirmiş olmanız gerekmektedir. Sipariş adedi arttıkça bu süre uzayabilmektedir. Zaman zaman oluşan aşırı yoğunluk nedeniyle herhangi bir planlama sıkıntısı yaşamamak için siparişinizi mümkün olduğunca erken kesinleştirmenizde fayda vardır.

• Ürünlerinizi ne tip ambalaj ya da paketlerde sunuyorsunuz?
Ürünlerimiz standart olarak sağlam, dayanıklı ve hediye paketi şeklinde özel olarak tasarlanmış Mutlu Dükkan kutularında sunulmaktadır. Fiyatlarımıza ürünlerin tek tek poşetlenmesi ve hediye paketi şeklinde sunulmasını da dahildir.

• Ürünlerinizi standart dışı özel ambalaj ya da paketlerde sunma imkanınız var mıdır?
Arzu edildiği takdirde herhangi bir ekstra ücret talep edilmeden kurabiyelerin çubuklu olacak şekilde hazırlanması da mümkündür. Ancak sunumun renkli kovalarda talep edilmesi durumunda her 12 adet çubuklu kurabiye için 12,00 TL’lik ekstra bir kova maliyeti oluşmaktadır.

? Kargo ile gönderi yapabiliyor musunuz?
‘Pasta’, ‘çubuklu kurabiye’ ve ‘3 boyutlu figür içeren cupcake’ler çok hassas oldukları için bu ürünler kargo ile gönderilememektedir. Bizzat Gayrettepe, Şişli adresimizden elden teslim alınmalıdır. Bunların dışındaki diğer bütün ürünlerimiz kargo ile Türkiye’nin her yerine alıcı ödemeli olarak gönderilebilmektedir. Ancak, kargo bedelinin alıcı tarafından değil de gönderen tarafından ödenmesini talep etmeniz durumunda kargonun 20,00 TL karşılığında Mutlu Dükkan tarafından ön ödemeli olacak şekilde gönderilmesi de mümkündür.

? Kargo gönderilerinde kurabiyelerin kırılma riski var mıdır?
Paketleme, oldukça özen gösterilerek takviyeler yardımı ile yapılmasına rağmen ürünlerin hassas olması sebebiyle %1 bile olsa kurabiyelerde kırılma riski bulunmaktadır. Mutlu Dükkan müşterilerinin şehiriçi veya şehirlerarası kargo siparişi verirken bu riski göz önünde bulundurduğu varsayılmaktadır.

? Asker gönderileri hakkında bilgi alabilir miyim?
Çoğunlukla askeri birlikler direkt kargo teslimatı kabul etmemektedir. Bu nedenle asker kargoları birliğe en yakın şubeye gönderilmekte ve askerdeki alıcının paketini hafta sonu kargo şubesinden teslim alması mümkün olmaktadır. Kargo bedelinin alıcı tarafından değil de gönderen tarafından ödenmesini talep etmeniz durumunda kargonun 20,00 TL karşılığında Mutlu Dükkan tarafından ön ödemeli olacak şekilde gönderilmesi de mümkündür.