üye ol

Yeni yazı yayınlandığında mı diye sürekli girip kontrol ettiğiniz bloglara kolayca üye olabilirsiniz. Bu sayede takip ettiğiniz bloglar yeni yazı yayınlandığında anında haberdar olabilirsiniz.

Mutlu Dükkan’a üye olun, böylelikle yeni yazılarımızdan anında haberdar olun. Mutlu Dükkan’a üye olmak için 3 yol var:

1 – RSS Yoluyla Üye Ol (“Google Reader” veya benzeri…)

Takip ettiğiniz blogların yenilenen içeriklerine anında ulaşabilmek için bir RSS okuyucuya üye olabilirsiniz. “Google Reader” en çok kullanılan RSS okuyuculardan biridir.

Üye olduktan sonra “Abonelik Ekle” kutusuna http://feeds.feedburner.com/mutludukkan adresini yazıp “Ekle” yazılı kutucuğa basmanız yeterlidir.

Bu sayede, aynı e-mail’inizi kontrol eder gibi istediğiniz zaman RSS okuyucuya (Google Reader) girip takip ettiğiniz bloglarda yeni yayınlanmış bir yazı olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

2 – RSS Yoluyla Üye Ol (“Blogger Kumanda Paneli”ne özel)

“Blogger Kumanda Paneli”ndeki “Okuma Listesi” RSS okuyucu gibi çalışmaktadır. Bu nedenle, Blogspot uzantılı bir bloga sahip kişiler ekstra bir RSS okuyucuya üye olmadan Mutlu Dükkan’ı düzenli olarak takip edebilirler.

“Blogger Kumanda Paneli”nde “Ekle” kutusuna bastıktan sonra açılan pencerede “URL’den Ekle” kutusuna http://feeds.feedburner.com/mutludukkan adresini yazıp “Sonraki” yazılı kutucuğa basmanız yeterlidir.

3 – E-mail Yoluyla Üye Ol

Eğer RSS yoluyla üye olmak sizi korkuttuysa Mutlu Dükkan’a E-mail yoluyla da üye olabilirsiniz. E-mail yoluyla üye olmanız durumunda, tüm yeni yayınlarımız düzenli olarak sizin E-mail adresinize gönderilecektir.

E-mail yoluyla üye olmak için aşağıdaki 3 adımı takip etmeniz yeterlidir.

  • Yandaki linke tıklayarak E-mail adresinizi giriniz. E-mail yoluyla üye ol
  • E-mail adresinize Mutlu Dükkan’dan hemen bir aktivasyon E-mail’i gönderilecektir.
  • Size gönderilen bu aktivasyon E-mail’indeki linke tıklayarak üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz.

Not: E-posta bilgileriniz kimseyle paylaşılmayacaktır. Dilediğiniz zaman gelen e-mail’lerin altındaki bir linke basarak üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.