KREMALI CUPCAKE KURSU CPK102

Kremalı Cupcake Kursu CPK101

• Kurs Ücreti: Kişibaşı 280 TL
• Katılımcı sayısı: 12 kişi
• Kurs süresi: 1 gün (10:30 – 17:30 arası)
• Kurs adresi: Gayrettepe, Şişli, İstanbul
• Sonuç ürün: 4 farklı içerikte 12 adet cupcake
• Ön şart: Ön şart bulunmamaktadır.

KURS TARİHLERİ VE REZERVASYON

Kreamlı cupcake kursu tarihleri Mutlu Dükkan tarafından belirlenmekte olup kurs tarihlerine ve boş yer durumuna aşağıdaki programdan ulaşabilirsiniz. Arzu ederseniz 12 kişilik arkadaş grubunuzu kurup kendi kurs tarihinizi kendiniz de belirleyebilirsiniz.

Daha detaylı bilgi almak ya da rezervasyon yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz: info@mutludukkan.com

Kurs Tarihleri
Yeni kurs tarihleri çok yakında…
Kurs Tarihleri
Yeni kurs tarihleri çok yakında…

KURS HAKKINDA GENEL BİLGİ

Kenwood Mutfak Şefi sponsorluğunda düzenlenen kursumuz, kremalı cupcake yapımının teknik noktalarını öğrenmek, bu konuda altyapı kazanmak ve kendini geliştirmek isteyen kişilerin kendilerini deneyebilecekleri en uygun başlangıç noktasıdır. Kurs sırasında katılımcılar kremalı cupcake’in detaylarını en ince ayrıntısına kadar öğrenme şansı yakalayacaktır.

Kurs boyunca katılımcılar hem 4 farklı cupcake keki hem de 4 farklı krema çeşidi öğrenme imkânı yakalayacaktır. Cupcake keki olarak çikolatalı, baharatlı, kırmızı kadife (red velvet) ve limonlu haşhaşlı çeşitler öğretilmektedir. Krema olarak ise bitter ganaj, vanilyalı Swiss mereng buttercream, peynirli Swiss mereng buttercream ve limonlu krema öğretilmektedir. Öğretilecek bu dört farklı kek ve krema yapımını kavradıktan sonra katılımcılar evde kendi kendilerine benzer lezzetler geliştirme şansı da bulunmaktadır.

Kurs boyunca katılımcılar 3’er kişiden oluşan 4 ayrı grup halinde farklı farklı istasyonlarda çalışacaktır. Her grup kurs programında yer alan dört farklı kek ve krema çeşidinden birini hazırlayacaktır. Ancak her grup diğer grupların cupcake hazırlığıını takip edecek, gözlemleyecek ve öğrenecektir. Bu şekilde her grup üyesi hazırlanacak dört farklı cupcake çeşidini de öğrenme şansı yakalayacaktır. Ayrıca her katılımcı yaklaşık 12 adet cupcake’i kendi kendine hazırlama, pişirme ve üstüne krema sıkma imkânı bulacaktır. Bu sayede her katılımcı yaklaşık 12 adet cupcake’i hazırlamış ve bu cupcake’leri 4 farklı krema ile süslemiş olacaktır.

Toplam 5,5 saat süren eğitimimiz sırasında hem keyifli vakit geçirebilir hem de cupcake yapımı ile ilgili olarak tüm bilgi, birikim ve teknikleri en ince ayrıntısına kadar öğrenme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayrıca, kurs süresince hazırlayacağınız 12 adet cupcake’i beraberinizde eve götürme imkânınız bulunmaktadır. Bu sayede el becerilerinizle sevdiklerinizi hem şaşırtabilir hem de mutlu edebilirsiniz.

KURS İÇERİĞİ

  • Kremalı cupcake yapımı ve süslemesinde kullanılan malzemelerin tanıtılması
  • 4 farklı kremanın hazırlanması (bitter ganaj, vanilyalı Swiss mereng buttercream, peynirli Swiss mereng buttercream ve limonlu krema)
  • 4 farklı kekin hazırlanması ve pişirilmesi (çikolatalı, baharatlı, kırmızı kadife (red velvet) ve limonlu haşhaşlı)
  • Cupcake’lerin süslenmesi
  • Sonuç ürünler: Bitter Ganaj Kremalı Çikolatalı Cupcake / Vanilyalı Swiss Mereng Kremalı Baharatlı Cupcake / Peynirli Swiss Mereng Kremalı Kırmızı Kadife (Red Velvet) Cupcake / Limon Kremalı Limonlu Haşhaşlı Cupcake

EKSTRALAR

  • Dahil olanlar: Öğle yemeği ve kullanılan tüm malzemeler Mutlu Dükkan tarafından temin edilmektedir.
  • Eve götürme: 4 farklı içerikte hazırlanmış 12 adet kremalı cupcake’i kurs sonrasında beraberinizde evinize götürme imkânı bulunmaktadır.

UYARILAR

  • Kurs sırasında sadece önceden belirlenmiş modeller çalışılmaktadır. Bu modellerin dışına çıkılması yasaktır.
  • Kurs sırasında fotoğraf çekilmesi ya da görüntülü video alınması kesinlikle yasaktır.

KURSTAN GÖRÜNTÜLER