hakkımda


Bendeniz Zeynep Yümlü, Ankara doğumlu, İstanbul’da yaşayan, ailesi sebebiyle pek bir ülke ülke, şehir şehir dolaşmış, Galatasaray Lisesi ve Galatasaray Üniversitesi mezunu, neşeli, minicik içi dolu turuncuk bir şeyim.Pek çok zaman kendimi “Haydi bunu da yapayım”, “Haydi bunu da araştırayım”, “Bu nasıl yapılır?” derken bulurum. Aynen böyle bir günde kendimi kurabiyelerin içinde buluverdim.

Mutlu Dükkan blogu üzerine kurduğum tüm hayaller; izleyicilerim ve bana destek olan herkes sayesinde çok hızlı gerçeğe dönüştü. Bu sayede başarıyla yürüttüğüm Yurtdışı Satış Yöneticiliği geçmişime 2011 Ocak ayında son verdim. Bunun gerçekleşmesinde pek çok zaman dostça diyalog kurduğum müşterilerimin payı yadsınamayacak kadar büyüktür.

Bu tarihten itibaren tek hedefim kendimi tüm dünyada değer gören şeker sanatı üzerinde geliştirmek oldu. Bu yolda 2011 yılı Nisan ayında dünya pastacılık devi “Wilton” firmasının Hollanda’da gerçekleşen “Master Course”una katıldım. Firmanın tasarım direktörü ile 9 tam günlük eğitim sonunda Wilton sertifikasına sahip oldum.

Ardından 2012 yılı Şubat ayında, TV şovları ve modern pasta tasarımları ile tüm dünyada ün kazanmış “Planet Cake”in Sydney, Avustralya’da gerçekleşen ileri düzey pasta süsleme eğitimlerine katıldım. Burada 3 hafta boyunca, “Basics Foundation”, “Basics Intermediate” ve “İleri Düzey Pasta Tasarımları” üzerine verilen eğitimleri başarıyla tamamlayarak bu alanlardaki “Planet Cake” sertifikalarına sahip oldum. Bu seyahatim sırasında ünlü pasta ustaları Jessica Pedemont, Anna Maria Roche, Christopher Chavez ve Luigi Stivaletta gibi konusunda uzman pek çok farklı kişi ile birebir çalışıp Planet Cake’in kurucusu Paris Cutler ile tanışma fırsatı yakaladım.

Mutlu Dükkan’da, en başta beni mutlu eden, ardından da sizin mutlu gününüze anlam katmayı amaçlayan ürünlerle karşılaşacaksınız. Her biri sizin düşüncenizin, ardından da benim hayal gücümün ürünüdür. Beraber bu fikirleri geliştirmek, pekiştirmek için benimle irtibata geçmeniz kâfi.

Güzellikler paylaştıkça çoğalır,

Zeynep Yümlü